ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


  ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Tο λειτούργημα του εκπαιδευτικού στην Ελλήνων Πολιτεία είναι ύψιστο. Οι δάσκαλοι των Ελλήνων οφείλουν να προάγουν μόνο το πραγματικό και αληθινό και με κανένα τρόπο το δογματικό. Η Ελλήνων Πολιτεία για το τεράστιο έργο που θα παρέχουν θα τους τιμά και ηθικά και οικονομικά. Είναι όμως υποχρέωση τους να προάγουν με τον πιο άρτιο και άριστο τρόπο το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα δηλαδή τις Αξίες, τις Αρχές και τους Πολιτειακούς μας νόμους γινόμενοι οι ίδιοι φορείς αυτών. Οφείλουν προτάσσοντας την υποχρέωση έναντι του λειτουργήματος τους να υπερβαίνουν κάθε προσωπική τους ή οικογενειακή τους κατάσταση και να υπηρετούν άριστα την θέση για την οποία τους θεώρησε άξιους και τους έδωσε η Πολιτεία. Η Πολιτεία θα τους επιβραβεύει για τα αποτελέσματα της μετάδοσης του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος, των γνώσεων, της κριτικής ικανότητος των εκπαιδευόμενων αλλά θα τους τιμωρεί για κάθε διαστρέβλωση του Αξιακού μας καθώς και κάθε συμπεριφορά τους η οποία προσβάλλει, θίγει, μειώνει την οντολογική θέση κάθε Έλληνα Ιθαγενή εκπαιδευόμενου καθώς και την προσωπικότητά του. Θα τιμωρείται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας.



ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ


Σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα του καθεστώτος σκοτώνει την δημιουργική φαντασία, την πραγματική έφεση μάθησης των παιδιών από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Το εκπαιδευτικό καθεστωτικό σύστημα θέλει να καταστρέφει την κριτική ικανότητα και την δημιουργική έφεση με το να εντάσσει όλους τους μαθητές σε ένα πλαίσιο αναπαραγωγής συγγραμμάτων και ιδεών που να μπορεί να καθοδηγεί σκέψη και πράξη σύμφωνα με το σχεδιασμό που κάνουν για να εξυπηρετούνται αλλότρια προς το Έθνος μας συμφέροντα και συγκεκριμένες ομάδες (στοές, μασονικές εταιρείες, μασονικά εκπαιδευτικά συμβούλια, δογματικό ιερατείο κλπ).


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!

ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ...
ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ...
ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ
ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ( ΣΥΝΤΑΓΜΑ)
ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ .... Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ  ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ !!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΣ ΤΟΝ  ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ. 
 
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (PDF)
 



ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ


33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

  • 12 ΑΞΙΕΣ
  • 18 ΑΡΧΕΣ
  • 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
  • 2 ΝΟΜΟΙ
12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αω 12 ΚΩΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 12 ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ αω ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΑ 12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια